Viimeisimmät julkaisut

Klikkaa avataksesi Spotify / Soundcloud -soitin

progressive aggressive djent

Humavoid

Monkey Trap (2019)

Recorded and performed by Humavoid Band

(Suvimarja Halmetoja, Niko Kalliojärvi, Heikki Malmberg, Mikki Rousi)

Mixed by Tuomas Yli-Jaskari

Mastered by Fascination Street Studios

video game metal

Sinfinian

The March of the Machines (2018)

Arranged and produced by Mikki Rousi / Sinfinian

PALVELUT

PODCASTIT

Äänitys, tuotanto ja julkaisu

Äänitän, tuotan ja autan yrityksiä julkaisemaan Podcast -puheohjelmia.

Äänimiehenä toimimisen lisksi tarjoan mm. omaa näkemystäni sisällöllisiin seikkoihin, annan ohjeita äänenkäytön suhteen ja autan löytämään julkaisun yhteydessä Podcastille sopivaa kohdeyleisöä.

Äänitykset tapahtuvat kotistudiossani Espoon Suurpellossa tai laadukkaalla liikkuvalla kalustolla yrityksenne tiloissa missä tahansa päin Suomea!

KITARATUNNIT

Suurpelto, Espoo

Opetan kitaran soittoa kotistudiossani, Piilipuuntie 3:ssa.

Olen hakenut soittamiseeni oppeja mm. Berklee College Of Musicista, Jyväskylän konservatioriosta ja olen osallistunut vuonna 2015 Ruotsissa järjestettyyn Freak Guitar Campiin (Mattias IA Eklundh). Olen opettanut kitaran soittoa vuodesta 2013 lähtien.

Klikkaamalla lisätietoa soittotunneista

PELI- JA ELOKUVAMUSIIKKI

Musiikkia tilaustyönä

Sävellän peli- ja elokuvamusiikkia tilaustyönä.

Olen peli- ja elokuvamusiikin suuri ystävä ja suhtaudun intohimolla niiden säveltämistä kohtaan. Ymmärrän hyvin kuinka valtava merkitys laadukkaalla musiikilla on niin pelikokemuksessa kuin tarinankerronnassa. Haluan auttaa tuottamaan sen vaikutuksen sävellyksilläni.

ÄÄNITYS

Bändeille ja artisteille

Kotistudioni tarjoaa erinomaisen ympäristön mm. sähkö- ja akustisen kitaran, basson, kosketinsoittimen ja laulun laadukkaaseen äänittämiseen.

Rumpujen äänittämistä varten on sovittava erillinen studio- tai äänitystila (myös treenikämpät ovat oivia tiloja äänityksiin).

Olen käytettävissä äänimiehenä moniin eri tilanteisiin ja äänityskalustoni liikkuu kanssani tarvittaessa ympäri Suomen.

Klikkaaa tästä laitelistaan

EDITOINTI

Tallenteiden editoinnit

Rumpujen, basson, kitaran ja laulun editointia.

Usein osat tarvitsevat äänityksen jälkeistä korjausta rytmikkyyden tai sävelkorkeuden tasalaatuisuuden saavuttamiseksi. Editoinnilla on valtavan merkittävä rooli äänitteen lopputuloksen kannalta.

Pystyn toimittamaan varsin nopealla aikataululla laadukkaasti editoituja ääniraitoja halutussa formaatissa. Käytössäni on perus DAW -työkalujen lisäksi alan parhaimpia editointityökaluja mm. sävelpuhtauden hiuksen hienoa korjausta varten.

MIKSAUS & MASTEROINTI

Ääniraitojen yhdistäminen kappaleeksi

Muunnan prosessoimattomat ääniraidat ja tallenteet ammattimaisen kiillotetuiksi äänitteiksi.

Miksaamalla haetaan kappaleelle tyylillinen ratkaisu sen tarpeiden mukaan. Esimerkiksi nykyajan raskaammalle musiikille on ominaista jykevät alataajuudet ja kirkkaat ylätaajuudet. 

Lisäksi autan artisteja ja bändejä julkaisuun liittyvissä seikoissa (levitys Spotify / iTunes / Youtube Musiciin yms. merkittäviin streamauspalveluihin).

Music & Audio Production Profile 03
Valokuva: Henry Nyman

Kuka olen?

Olen Espoolainen muusikko ja yrittäjä, jonka arki pyörii musiikin ja äänituotannon ympärillä. Opetan kitaran soittoa, sävellän musiikkia ja autan yrityksiä Podcast -puheohjelmien tuotannon kanssa. Lisäksi olen valmis hyppäämään täysillä mukaan moneen erilaiseen luovaan projektiin. Minulle musiikki on elämäntapa ja uskon sen heijastuvan kaikessa tekemisessäni.

Olen reilun vuosikymmen ajan kartuttanut osaamistani opiskelemalla monessa huippu tasokkaassa oppiympäristössä. Valmistuttuani ensin ammattikorkeakoulusta (2008-2012) Bachelor Of Culture Arts -nimikkeellä, aloitin välittömästi kitaran soiton opinnot Berklee College Of Musicin verkkopalvelussa (2012-2014). Sittemmin olen oppinut audiotuotantoa mm. URM Academyn, Hardcore Music Studion ja Cinematic Compositionin -verkkokursseilla. Vuonna 2015 osallistuin Ruotsissa Freak Guitar Camp -kitaraleiriin ja 2019 Itävallassa Orchestration & Arranging masterclass -kurssiin.

Kotistudioni sijaitsee Espoossa. Pystyn tuottamaan korkealaatuisia musiikin ja äänituotannon palveluita kilpailukykyisin hinnoin. Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä helmikuusta 2019 lähtien ja intohimo työtäni kohtaan on valtava. Jokainen audio-projekti on minulle seikkailu jossa haluan kasvaa paremmaksi osaajaksi.

2 months ago

Mikki Rousi
Widdly diddly with DT.youtu.be/EO9sjcJTXL8 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Mikki Rousi
📸: Patrik Pesonen Photography ... See MoreSee Less
View on Facebook

Yhteystiedot

mikki.rousi@gmail.com

+358 (0)50 349 5104

Piilipuuntie 3, 02250 ESPOO (FIN)